Gunaras Resort Spa Hotel elegáns étterme

A Gunaras Resort Spa Hotel**** 186 fős, első osztályú étteremének séfje gondoskodik arról, hogy vendégeink gasztronómiai élményei is feledhetetlenek legyenek.  Minőségi alapanyagok, magas szintű szakértelem és a főzés szeretete, mely szállodánkban az ételkészítést művészetté varázsolja. Éttermünkben készült fenséges ételeket, az azokkal harmonizáló borokkal egészítheti ki. Vendégeink széleskörű hazai és nemzetközi ételkínálatból, valamint a diétás és reformkonyha remekeiből választhatnak, melyek között a gyermekek kedvenc étkei is megtalálhatóak. Szállodánk séfje a speciális étrendet követő vendégeink kéréseinek is körültekintő figyelemmel tesz eleget.  Előzetesen jelzett igény esetén liszt-, tej- vagy bármilyen másik érzékenységgel rendelkező vendégeknek is készülhetnek ételek valamint laktózmentes étkezésre is biztosítunk lehetőséget.

Az étteremhez napfényes, hangulatos terasz is tartozik, ahol az elfogyasztott bőséges reggelik derűssé teszik az Ön napját, a gyertyafényes vacsorák pedig megalapozzák a romantikus éjszakák hangulatát.

Éttermünk ajtaja egész évben nyitva áll nem csak szállóvendégeink, de az átutazók, a közelben lakók és az ide látogatók előtt is.

 

Étlapunk letölthető változata: kattintson a szövegre!

Borlapunk letölthető változata: kattintson a szövegre!


Kedvenceiket is szeretettel fogadjuk!
Ajándékozzon szeretetteinek ajándékutalványt