Akciós csomagajánlataink

Wellness kikötő

Fergeteges nyarTöltsön el szállodánkban egy hetet, élvezze szállodánk nyugalmát, ínycsiklandó gasztronómiáját, Gunaras varázslatos miliőjét egy egész héten át!
A környéken és szállodánkban mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási vagy szórakozási lehetőséget. Legyen az bowlingozás, biciklizés, squasholás, úszás, kulturális programok vagy pihenés és feltöltődés. A gyermekek pontosan tudják, érzik, hogy hol jó lenni. Az ő felhőtlen mosolyuk, önfeledt boldogságuk a garancia arra, hogy a szülők is ki tudják pihenni magukat.

Ár: 179.990,-Ft/2fő/5éj

Foglalható: 2021.06.20. - 2021.08.31-ig, a szállodával egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében, írásos visszaigazolás alapján. A minimum tartózkodás 5 éj!

Bővebben...

Nyári pezsgés

Nem sok idő van hátra a nyárig, de még épp elegendő arra, hogy izgalmas és kalandos utazást szervezzünk. Akár a nyaralás alatt, akár hétvégére keresnek időtöltést a családnak, szállodánkkal garantáltan nem nyúlnak mellé. Heverészés a medencék mellett vagy csúszdázás a napfényben?

Ön melyiket választaná?

Ár: 119.990,- Ft/2 fő/3 éj

Foglalható: 2021.06.20. – 2021.08.31., a szállodával egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében, írásos visszaigazolás alapján. A minimum tartózkodás 3 éj!

Bővebben...


Kedvenceiket is szeretettel fogadjuk!
Ajándékozzon szeretetteinek ajándékutalványt


Joomla extensions by Siteground Hosting